• Felszereltség

    A földszinten egy tágas nappali talaható, ahol kellemes perceket tölthetnek a vendégek a kandalló mellett. Innen nyilik a mikrohullamsütővel, mosó- és mosogatógéppel, hütőszekrényekkel felszerelt modern konyha. Ugyancsak a földszinten talalható a szauna külön fürdőszobával es két hálószoba.
  • Programok

    Lovaglási lehetőséget bíztosítunk kezdőknek és haladóknak egyaránt. Kérésre kirándulásokat szervezünk a környék nevezetes helyeire.

       A Pepe panzio***  Székelyudvarhelytől 17 km-re, Zeteváralja térségében. a Deság patak mentén található. 

       Panziónk modernül felszerelt és bebutorozott, igy megfelel úgy családi összejövetelekre, szabadságolásokra, mint konferenciák vagy protokoláris rendezvények szervezésére. 

       Elszállásolási lehetőség 12 fő, kérésre 3 pótágyat biztositunk. 

        A földszinten egy tágas nappali talaható, ahol kellemes perceket tölthetnek a vendégek a kandalló mellett. Innen nyilik a  mikrohullamsütővel, mosó- és mosogatógéppel, hütőszekrényekkel felszerelt modern konyha. Ugyancsak a földszinten talalható a szauna külön fürdőszobával es két hálószoba.

        Az emeleten négy másik szoba van, saját erkéllyel. Minden szoba teljes kényelmet biztosit, saját kishütővel, tv-vel és saját fürdővel ellátva. 

        Az udvaron parkolási és grillezési lehetőség, a gyerekeknek hinta, valamint egy tágas, a patak fölé épitett nyárikert található. 

        A szomszédban lovaglási lehetőség kezdőknek és haladóknak egyaránt. Kérésre reggelit es vacsorát is biztositunk, kirándulásokat szervezünk a környék nevezetes helyeire.